Vad kul att du vill veta mer om hudvårdskursen! Det är en digital kurs som du gör när du vill. Du får lära dig att göra en ansiktsbehandling, hudanalys -  vad du tittar efter, frågor att ställa och andra viktiga saker som kan påverka huden inför behandling och produktrekommendation. Vi tar upp några hudproblem och vad man göra och även hudvård inifrån.

Till kursen kommer du att erbjudas gå med i en facebook-grupp där du har möjlighet att ställa frågor och vi kommer löpande bygga på med mer information som kan vara bra eller bara roligt att veta. Möjlighet att få diplom finns, då får du en liten uppgift med frågor som skickas in.

Den här kursen kan passa dig som jobbar inom skönhet och hälsa med försäljning, produktvisningar eller dig som jobbar med någon typ av friskvård eller skönhetsbehandlingar och vill erbjuda kunderna något mer för att öka din omsättning.

Vikten av konsultation och hudanalys!

Exempel:
En kvinna i 50-årsåldern har fått nya hudproblem, det kan vara torr, slapp hud, acne eller något annat som hon besväras av. Hon har haft stora påfrestningar tidigare i livet och är orolig för sina tonårstjejer som är ute på nätterna och festar hårt.

Jag vågar nästan lova att denna kund inte blir bra i huden för att hon köper nya fuktgivande hudvårdsprodukter.

Däremot så kan det komma en person som lider av fet, storporig hud och använder uttorkande produkter, den personen kan bli väldigt mycket bättre av att bara byta till andra produkter.

Kursen är inte kopplad till ett speciellt hudvårdsmärke, men du har möjlighet att köpa till behandlingsprodukter.

Enbart kurs: 550:-
Kurs inkl  8 behandligsprodukter: 2000:-

(Produkter som ingår: rengöringsgel, aloe Scrub, vårdande ansiktsdroppar med bla a och e-vitamin, kamomill och aloe vera, propoliscreme, sunscreen 30, ögonkräm,  heatlotion och aloe lips. Produkterna kan även användas i din egen dagliga vård)

Betala via Swish eller pg och märk din betalning med den mailadress kursen och örig info ska skickas till, du kan också skicka din beställning: kurs@vackraklara. com om du beställer kurs med produkter  behöver jag  namn, adress och telefonnummer. Produkterna skickas vanligtvis inom en vecka.

Pg 89 51 92-3
Swish 123 380 01 41
Välkommen!


Kurs i sorgbearbetning

Exempel på förluster som utlöser sorgreaktioner: skilsmässa och separation, sjukdom eller kroppsskada. arbetslöshet eller pensionering, äktenskapliga problem eller familjekonflikter, fysiska och sexuella kränkningar, mobbing, förlust av tillit och trygghet, finansiella och juridiska svårigheter, missbruk, husdjurs död, barnlöshet, missfall och abort, dödsfall.

Resultat av sorgbearbetning: Utöver märkbart positiva effekter på de vanliga sorgreaktionerna som ex nedstämdhet, koncentrationssvårigheter, energiförlust leder sorgbearbetningen vanligtvis till ett antal konkreta resultat, accepterande och försoning och känslomässig läkning.

Max 3 personer i denna grupp

Kurslängd: 8 veckor
Omfattning: 8 möten á 90 min, i grupp 60 min enskild
Kursledare: Johanna Fessé Dipl Samtalsterapeut och Cert handledare i sorgbearbetning

Avgift: 4.500:- grupp 6.500 enskild
Övrigt: Kursmaterial ingår

Fakta om sorg:

Sorg är en normal och naturlig känslomässig reaktion på en förlust av något slag. Sorg är alla de ofta motstridiga tankar och känslor som våra förluster väcker inom oss. Hur förlusterna upplevs är individuellt, men dödsfall och skilsmässor är oftast smärtsamma.


Ofta förknippas sorg med dödsfall och skilsmässor. Sorgereaktioner kan dock utlösas av en rad olika förluster och förändringar. Exempel på händelser som kan utlösa sorg är separationer, övergrepp av olika slag, relationsproblematik (till partner, föräldrar, barn, vänner, kollegor), egen eller annans sjukdom, att förlora ett husdjur eller att livet inte blev som man hade tänkt sig.

 

Vanliga sorgereaktioner i samband med förluster och förändringar är:

  • En känsla av bedövning
  • Humörsvängningar
  • Koncentrationssvårigheter
  • Oregelbunden sömn
  • Förändrade matvanor
  • Energiförlust

Hur reaktionerna ser ut i praktiken är dock väldigt individuellt, samt varierar även hos varje enskild person över tiden. Vad vi beskriver är ingen tidsbestämd process som sker i stadier, utan kan bättre beskrivas som ett flöde som böljar fram och tillbaka. I detta sammanhang kan det även vara lämpligt att nämna att det inte är tiden i sig som avgör om sorgen läker, utan det är vad man gör under tiden.